Lid worden


Wil je lid worden van onze enthousiaste werkgroep? Wil je ook 4 maal per jaar dit mooie clubblad ontvangen? Deelnemen aan onze leerzame bijeenkomsten en meedoen aan de WAS activiteiten? Meld je dan nu aan als lid. Je bent van harte welkom ! De contributie bedraagt € 20,- per jaar, met ingang van 1 januari 2023 € 25,00. Vul het onderstaande digitale inschrijfformulier in om lid te worden of download het formulier hieronder.

Privacy
Bij het ondertekenen van dit aanmeldingsformulier geeft u aan dat u toestemming geeft voor het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in het privacybeleid van de WAS.

Automatische Incasso
Binnen Nederland is doorlopend Lidmaatschap alleen mogelijk i.s.m. Automatische Incasso.
De eerste betaling van de contributie € 22,50 dient u zelf over te maken gelijktijdig met het invullen van het inschrijfformulier.
De volgende jaren wordt de contributie geïnd via de automatische incasso.

Machtigingskaart
*Download hier de machtigingskaart voor automatische incasso
*Download hier het formulier om de machtiging in te trekken
**Voor leden buiten Nederland – de contributie moet vóór 1 februari van elk jaar op onze rekening staan.

Ledenadministratie

Sjonnie Kingma
E-mail: sjonniekingma@gmail.com

Bankgegevens

Werkgroep Amerikaanse Sijzen
IBAN : NL48INGB0005168286
BIC : INGBNL2A

Inschrijfformulier


Nieuwe leden

LET OP !

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de WAS (Werkgroep Amerikaanse Sijzen) om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Werkgroep Amerikaanse Sijzen (WAS) Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Bezig met versturen