Agenda

Ledenbijeenkomst 25 juni 2022.

12. Bijeenkomst 19 maart te Soest AFGELAST maar nieuw voorstel:
Helaas hebben we wederom besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan i.v.m. Covid-19 (Omnikromvariant). Onze leden geven bij ons – het bestuur – aan, dat ze een bijeenkomst nog niet zien zitten.
Echter hebben we wel een alternatief bedacht. We kunnen en willen niet blijven uitstellen. Hierbij speelt veiligheid en gezondheid een grote rol omdat we niet willen dat onze leden iets overkomt. We hebben gekozen voor een andere en meer ‘professionele locatie’ waarbij ventilatie, afstand, catering e.d. voldoen aan de Covid-19 richtlijnen.
Ook het moment is gewijzigd, namelijk juni. De ervaring leert ons dat er halverwege het jaar andere ontwikkelingen spelen m.b.t. Covid-19. We hebben een datum als optie besproken met de organisatie. Doorgang is afhankelijk van voldoende animo. Minimaal 40 en maximaal 55 personen. Hierbij kijkend naar de aantallen van voorheen de bijeenkomsten te Soest. Indien er niet voldoende aanmeldingen zijn, zullen we het niet door laten gaan en dit tijdig met de al aangemelde personen communiceren. Toegangseisen zijn gelijk aan de dan geldende Covid-19 regels. Hieronder het adres van de locatie en concept programma opzet. (Dus het gaat om een verzorgde dag).
Parkeerkosten (alleen pin) € 8,- en voor eigen rekening.

Locatie: (nabij centraal station)
1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA te ’s-Hertogenbosch
Wanneer: zaterdag 25 juni
Tijd: 10.00 uur – 14.30 uur
Aanmelden:
Uiterlijk 10 april per mail bij Aswin Lemmens en Jordy van Schijndel. Graag duidelijk naam/namen en telefoonnummer(s) vermelden.

Het bestuur van de Werkgroep Amerikaanse Sijzen.